UNDANGAN KE MAJLIS PERKAHWINAN

Salam Sejahtera.

Ariela Enterprise dan pemiliknya En. Azhari Asri ingin mengambil peluang ini menjemput pengunjung web blog e-cendawan.com, rakan pengusaha cendawan seluruh malaysia, para peserta kursus tanaman cendawan KIPC kumpulan 1 hingga 15 dan kepada sesiapa yang pernah berurus niaga dengan kami untuk hadir ke Majlis Perkahwinan adik ipar En. Azhari Asri pada 27hb Disember 2008 di alamat seperti di bawah:

No.9 Persiaran Ria 1,
Taman Ria Fasa II Sauk,
Kuala Kangsar, Perak.

Kehadiran tuan puan diharap dapat memeriahkan lagi majlis kami. Sekian Terima Kasih

LAPORAN KURSUS KIPC KALI KE-15

21 Disember 2008, Krew e-cendawan.com sekali lagi dengan jayanya melaksanakan tugas mengendalikan Kursus Intensif Penanaman Cendawan Tiram. Kursus ini adalah kursus kali ke-15 anjuran ARIELA ENTERPRISE. Kursus kali ke-15 ini merupakan kursus terakhir untuk tahun 2008. Setakat ini kami telah berjaya melatih seramai 100 orang peserta dalam industri tanaman cendawan tiram. 10% daripada keseluruhan peserta telah memulakan projek tanaman cendawan sendiri setakat ini. Berikut adalah antara gambar yang sempat dirakamkan pada kursus kali ke-15 untuk tatapan pengunjung web blog e-cendawan.com.


Untuk tahun 2009, ARIELA ENTERPRISE akan menganjurkan kursus tanaman cendawan tiram pada 11, 18 dan 25 Januari 2008. Bagi individu, persatuan dan pertubuhan yang berminat untuk menimba ilmu berkaitan tanaman cendawan bersama kami bolehlah membuat tempahan online dibahagian kiri web blog ini.

DAFTAR SEKARANG, TEMPAT TERHAD KEPADA 20 PESERTA SAHAJA BAGI SETIAP SESI......