KURSUS AKAN DATANG

Salam sejahtera pengunjung web blog e-cendawan.com


Perusahaan tanaman cendawan kini mula mendapat perhatian dan menarik minat ramai rakyat Malaysia untuk menceburinya. Untuk memenuhi impian bergelar usahawan cendawan dan atas permintaan ramai..satu lagi Kursus Intensif Penanaman Cendawan Tiram anjuran Ariela Enterprise (e-Cendawan.com) akan diadakan di Dewan Orang Ramai Sauk dan latihan praktikalnya di Pusat Latihan & Bilik Pameran Ariela Mushroom pada 22hb Mac 2008 nanti.

Pendaftaran kini di buka.Hubungi Urus Setia Kursus di talian 013-391 1265 (Azhari) atau 013-4203614 (ila) untuk tempahan tempat. Sila muat turun borang kursus di bahagian kiri web blog atau SMS kepada kami e-mail address/No. Fax anda bagi membolehkan kami menghantar borang kursus. Tempat terhad kepada 20 orang peserta sahaja. DAFTAR SEKARANG sebelum terlambat…..
Selain itu terdapat juga kursus tanaman cendawan dianjurkan oleh pengusaha cendawan seluruh Malaysia. Antaranya ialah Tunas Alam Agrotech (TAA) Chini Agro dan Impian Mushroom. Maklumat kursus penganjur yang disebut diatas adalah seperti berikut;

Untuk maklumat kursus cendawan yang lain, sila lihat maklumat Taklimat/Kursus Cendawan dibahagian kiri web blog ini.

CORETAN KURSUS PERTAMA (16 FEBUARI 2008)

Salam Sejahtera buat Pengunjung web blog e-cendawan.com

Alhamdulillah Kursus Intensif Penanaman Cendawan Tiram Kelabu Kali Pertama anjuran Ariela Enterprise pada 16hb Febuari 2008 berjalan dengan lancar. 8 orang peserta telah menghadiri dan menamatkan kursus buat julung kali ini dengan jayanya. Peserta kursus kali pertama ini datangnya dari negeri Perak dan Kelantan.


Rata-rata peserta sulung kursus anjuran Ariela Enterprise ini mempunyai minat yang amat mendalam untuk menceburkan diri dalam industri penanaman cendawan tiram kelabu. Berikut adalah sedikit gambar-gambar sepanjang kursus untuk tatapan semua.


Terima kasih yang tidak terhingga dari krew e-cendawan.com dan pihak penganjur ucapkan pada peserta-peserta kursus kerana menaruh kepercayaan untuk menyertai kursus anjuran Ariela Enterprise. Semoga segala ilmu yang telah dipelajari dapat dimanfaatkan dan seterusnya dipraktikkan.

Terima kasih juga buat rakan-rakan pengusaha cendawan terutamanya buat rakan-rakan blogger antaranya penulis web blog Chini Agro, Usahawantani Projek Cendawan, Fatisha Agrofarm, Impian Mushroon, Cendawan Global,Cendawan Timur & Tunas Alam Agrotech yang banyak memberi sokongan dan membantu mengiklan kursus sulung kami. Jasa kalian tetap dikenang.

E-Book Panduan Tanaman Cendawan Komersil


ANDA BERMINAT UNTUK MENJALANKAN PERUSAHAAN TANAMAN CENDAWAN?
TIDAK TAHU BAGAIMANA UNTUK BERMULA?

TIDAK BERKESEMPATAN MENGHADIRI KURSUS TANAMAN CENDAWAN?

KINI ARIELA ENTERPRISE AKAN MEMBANTU ANDA

MEREALISASIKAN IMPIAN ANDA MENJADI

USAHAWAN ASAS TANI
DAPATKAN E-BOOK KAMI SEKARANG

HANYA RM 20
(Ikuti cara pembayaran seperti yang tertera di bahagian kiri web blog ini)