LAPORAN KURSUS KALI KE-16 & 17

PENGUMUMAN!.....
HARAP MAKLUM, KURSUS INTENSIF PENANAMAN CENDAWAN PADA 8 FEBUARI DIBATALKAN KERANA PENCERAMAH KURSUS, EN. MD.AZHARI ASRI MENGHADIRI KURSUS PEMBENIHAN CENDAWAN DI UNIVERSITI MALAYA. PIHAK KREW E-CENDAWAN.COM MEMOHON MAAF DIATAS SEGALA KESULITAN.
Salam Sejahtera Pengunjung Web Blog e-cendawan.com

Pada 18 dan 25hb Januari 2009 yang lepas, Kursus Intensif Penanaman Cendawan bagi sesi 2009 telah dijalankan. Dalam kursus pada tarikh tersebut seramai 8 orang telah menyertainya. Peserta kali ini datangnya dari Negeri Perak dan juga Kedah. Berikut antara gambar yang sempat dirakam untuk tatapan semua pengunjung web blog e-Cendawan.com.

Bagi yang terlepas untuk menyertai kursus pada bulan Januari yang lepas, pihak ARIELA ENTERPRISE sekali lagi akan menganjurkan kursus yang sama pada 8 dan 15 Febuari 2009 nanti. Pendaftaran dibuka kepada sesiapa yang berminat. Anda hanya perlu masukkan maklumat diri dibahagian kiri web blog ini untuk pendaftaran. DAFTAR SEKARANG KERANA TEMPAT TERHAD KEPADA 20 PESERTA TERAWAL SAHAJA.

HAPPY CHINESE NEW YEAR


ARIELA ENTERPRISE & KREW E-CENDAWAN.COM MENGUCAPKAN SELAMAT TAHUN BARU CINA BUAT PENGUNJUNG WEB BLOG E-CENDAWAN.COM, PELANGGAN, RAKAN-RAKAN, DAN PESERTA KURSUS KAMI YANG BERBANGSA CINA.