KURSUS TANAMAN CENDAWAN BULAN FEBUARI 2008

Salam Sejahtera buat pelawat web blog e-cendawan.com. Berita baik untuk anda yang berminat untuk menceburi bidang pertanian dalam penanaman cendawan tiram. Berikut adalah maklumat kursus anjuran pengusaha cendawan se-Malaysia yang boleh anda hadiri sepanjang bulan Febuari 2008. Jangan lepaskan peluang, daftar segera kerana tempat adalah terhad. Dapatkan ilmu berkaitan penanaman cendawan dari pengusaha cendawan yang berpengalaman dalam industri ini.

Untuk pendaftaran sila hubungi penganjur-penganjur kursus seperti berikut:-Untuk maklumat kursus tanaman cendawan anjuran pengusaha-pengusaha cendawan yang lain, sila lihat dibahagian kiri web blog ini di ruangan TAKLIMAT/KURSUS CENDAWAN.

1 comment:

aPeS said...

Kami telah mengambil inisiatif dan telah mewujudkan satu website yg berbentuk directory yg diberi nama e-NCER. e-NCER (e-Northern CYBER Economic Region) adalah salah satu inisiatif yang mana bertujuan untuk mengumpulkan database perusahaan ataupun bisnes yang berada di zon utara semenanjung malaysia..

e-NCER Directory adalah sebuah online directory dan ianya diaspirasikan daripada projek kerajaan iaitu NCER (Northern Corridor Economic Region), yang mana bertujuan untuk memajukan zon utara...
Oleh itu, matlamat e-NCER Directory ditubuhkan adalah untuk menjadi sebuah portal rujukan yang yang khusus kepada bisnes yang terdapat di sebelah utara.

sila hubungi:
apes
e_aglocos@yahoo.com