KURSUS CENDAWAN SANTAI HUJUNG MINGGU

Salam Sejahtera buat pengunjung web blog e-cendawan.com.

Perusahaan Tanaman Cendawan Tiram Kelabu kini kian mendapat perhatian dan sambutan dari segenap lapisan masyarakat. Kejayaan pengusaha cendawan meraih pendapatan mencecah 4 angka sebulan telah menarik minat ramai ingin mengusahakan tanaman ini. Liputan dan pendedahan meluas dari akhbar tempatan berkaitan kejayaan pengusaha cendawan menguatkan lagi minat orang ramai untuk menceburi dalam bidang ini.

Industri cendawan kini bukan sahaja terdiri daripada petani semata-mata tetapi melibatkan pelbagai golongan profesional.Ini menunjukkan industri cendawan semakin mendapat tempat dalam masyarakat kerana konsep penanamannya yang ringkas dan kemas serta memberikan pulangan lumayan.Bagi mereka yang berminat untuk mendalami tentang teknik penanaman cendawan, Kami di Ariela Enterprise (e-cendawan.com) bagi Zon Utara tanah air dan Seakrab Jaya Enterprise (cendawanmelaka) bagi Zon Selatan tanah air akan menganjurkan Kursus Cendawan Santai Hujung Minggu bermula pada bulan April 2008 nanti. Kursus ini diadakan setiap hari Ahad dan terhad kepada 5 orang peserta setiap sesi. Untuk keterangan lanjut sila hubungi penganjur kursus seperti dibawah.
Photobucket
Untuk yang berada di Pantai Timur tanah air, terdapat juga kursus cendawan anjuran Chini Agro Enterprise. Sila hubungi penganjur-penganjur kursus yang lain ditalian seperti yang tertera dibawah.


No comments: