LAPORAN KURSUS KALI KE-12

AHAD 2hb November 2008. Alhamdulillah kursus intensif penanaman cendawan kali ke-12 selamat dijalankan. Dari 15 peserta yang mendaftar hanya 7 orang peserta sahaja yang dapat menghadirkan diri. Kehadiran empat orang adik-beradik daripada Bukit Mertajam, Pulau Pinang iaitu Zuliza, Zurita, Azwan dan Safarul dalam kursus anjuran e-Cendawan.com kali ini memeriahkan dan menceriakan suasana kursus.


Berikut adalah gambar peserta kursus yang telah berjaya menjalani latihan teori dan juga praktikal di Pusat Latihan Tanaman Cendawan Ariela Enterprise. Pihak Ariela Enterprrise dan krew e-Cendawan.com ingin mengucapkan ribuan terima kasih kerana semua peserta kerana telah memilih kursus anjuran kami untuk mencari pengalaman dan menimba ilmu dalam teknik-teknik penanaman cendawan tiram. Semoga segala ilmu yang telah disampaikan digunakan dengan sebaik-baiknya dan dimanfaatkan sepenuhnya.

Bagi yang tidak berkesempatan untuk hadir kursus anjuran kami yang lepas dan berminat untuk mengikuti KURSUS INTENSIF TANAMAN CENDAWAN TIRAM anjuran Ariela Enterprise. Kursus kali ke-13 dan 14 akan dilangsungkan pada 16hb November dan 30hb November nanti. Untuk mendaftar sila isikan borang online dibahagian kiri web blog ini atau SMSkan Nama Penuh, I.C dan Alamat Kediaman anda ke talian 013-391 1265 atau 013-4203614.

PENDAFTARAN MASIH DIBUKA DAN TERHAD KEPADA 20 PESERTA TERAWAL SAHAJA UNTUK SETIAP SESI.

No comments: