LAPORAN KURSUS KIPC KALI KE-14

SALAM AIDILADHA BUAT PENGUNJUNG WEB BLOG E-CENDAWAN.COM, RAKAN-RAKAN PENGUSAHA CENDAWAN, PESERTA KURSUS TANAMAN CENDAWAN KUMPULAN 1 HINGGA 14 DAN KEPADA SEMUA YANG MENGENALI DAN PERNAH BERURUSAN DENGAN KAMI. MAAF ZAHIR & BATIN DARI ARIELA ENTERPRISE & KREW E-CENDAWAN.COM.

Syukur kehadrat ilahi Kursus Intensif Penanaman Cendawan (KIPC) kali ke - 14 pada 30hb November 2008 telah selamat dijalankan. Pada kursus kali ini seramai 9 orang peserta datangnya dari 3 buah negeri utara tanah air (Perak, Penang dan Perlis).


Rata-rata peserta memang cukup bersemangat ingin menceburi industri tanaman cendawan ini. Mereka hadir dengan satu tujuan iaitu ingin mendalami ilmu atau teknik penanaman cendawan tiram dari krew e-cendawan.com. Berikut adalah gambar untuk tatapan pengunjung web blog e-Cendawan.com
Kursus berikutnya iaitu kursus terakhir buat tahun 2008 akan dianjurkan pada 21 Disember 2008. Pendaftaran masih dibuka. Jika anda berminat untuk mengikuti kursus pada hari tersebut sila buat pendaftaran online dibahagian kiri web blog ini. BERTINDAK SEKARANG KERANA TEMPAT ADALAH TERHAD.

No comments: